vrijdag, juli 28, 2023

De drie valleien van Varese

Die previews van Vai Vai Mauro, als ze al niet bestonden dan moest iemand anders ze gaan schrijven. Maar daar is, wat ons betreft, werkelijk geen enkele behoefte aan want "herfstmens" Woud Demasure doet het al tijden voortreffelijk!

En kijk, daar is het najaar al!

Lees meer: Vai Vai Mauro-preview wielerjaar 2023-Het najaar

Overigens, wie zijn wij hier om maar even te twijfelen aan de mogelijkheden van Anders Foldager!!! In pakweg een hele mooie koers met een prachtig palmares als 'de drie Valleien van Varese'.


 

 

zaterdag, juli 22, 2023

Cycling is so cruel (Matej Mohoric)

Hoe indrukwekkend eerlijke rennersemoties kunnen zijn!!! Matej Mohoric in Poligny tot tranen toe bewogen na zijn winst in de 19° Rit van de Tour 2023.

"I wish that everyone could win in the Tour... But that's just not possible... And that's so cruel."

Sporza-link



woensdag, juli 05, 2023

Vive le vélo met Philippe Gilbert én Olivier Laurent

 

De ene aflevering is - afhankelijk van de gasten - natuurlijk de andere niet maar als je't mij vraagt waren dat gisteren wél degelijk schitterende gesprekken in Vive Le Vélo. Daarbij was het voorwaar een voorrecht om ook nog 's een schitterende 'entertainer' en imitator als Laurent Olivier te ontdekken die ik voordien niet of nauwelijks kende! En zou het voor een uitstekende aflevering toeval zijn dat ook Philippe Gilbert en Bram Tankink in het programma zaten? (Nee, mijn beste vrienden, dat denk ik warempel niet!)


#Vivelevelo #philippegilbert #olivierlaurent #bramtankink #gilbertadept #tour2023 #tdf2023

Facebook-bericht