zaterdag, mei 02, 2015

Nieuwe wielerblog: Wielerverhaal

Zowat dagelijks krijgt het grote wereldwijde internet er wel hier of daar één of andere wielersite bij. Een nieuwe wielerblog om al een tijdje in het oog te houden is die van freelance sportswriter Yves Brokken : Wielerverhaal. Bereikbaar via dit adres: https://wielerverhaal.wordpress.com

Het plan van Yves Brokken is om elke week op de Wielerverhaal-pagina's een nieuwe bijdrage te posten. Zoals hij het zelf schrijft: "Recht uit het hart van het peloton". Wie overigens zelf een mooi verhaal voor de blog heeft kan altijd contact met hem opnemen via wielerverhaal@ybrosportswriting.com.

Dezer dagen maak je op Wielerverhaal kennis met de 5 grootste Belgische wielertalenten volgens André Meganck. Echte verrassingen zitten daar, wat had je gedacht, niet echt bij maar het zijn wel zij die in de toekomst op de eerste rij, en mét of zonder "blingbling" het voortouw zullen moeten nemen tegen de Caleb Ewans, de Alaphilippe's, de Valgren Andersen's en de Kung's van deze (jonge nieuwe) wereld! Een 'Wielerverhaal' om te blijven volgen.

Extern:
https://wielerverhaal.wordpress.com/


Geen opmerkingen: